Hopp til hovedinnhold

Personvernerklæring

Agenda Rådgivning er opptatt av å ivareta personvern på en god og forsvarlig måte, for å ivareta og sikre dine personopplysninger.

Vi behandler i hovedsak opplysninger om deg i følgende tilfeller:

  • Du har er en del av et kundeforhold hos oss
  • Du er en del av en analyse- og/eller intervju-prosess
  • Du har sendt oss en henvendelse
  • Du har meldt deg på et arrangement eller møte
  • Du har søkt jobb hos oss

Agenda Rådgivning utleverer ikke dine personlige opplysninger til andre parter enn beskrevet i dette dokument, med mindre vi er pålagt å gjøre dette ifølge lovverket eller som følge av rettslige pålegg.

Vi vil normalt bare samle inn personlig informasjon (1) hvor vi trenger den personlige informasjonen for å komme i kontakt med deg; (2) hvor prosessering er innenfor vår legitime interesse og ikke styrt av dine rettigheter; eller (3) hvor du har gitt oss samtykke til å bruke slike opplysninger. Vi har legitime interesser i å drifte våre tjenester, betjene våre kunder og kommunisere med deg slik det er forutsatt for at vi skal kunne yte tjenesten. For eksempel når vi besvarer henvendelser, forbedrer vår plattform, markedsfører eller undersøker driftsavvik eller forebygge ulovlige aktiviteter.

I noen tilfeller kan vi ha en rettslig forpliktelse til å samle inn personopplysninger om deg, eller må på annen måte trenge din personlige informasjon for å beskytte dine interesser, eller de til andre enkeltpersoner.

Hvis vi ber deg om personlig informasjon for å ivareta et rettslig krav, eller for å lage en kontrakt med deg, så skal vi gjøre dette tydelig for deg når det skjer og informere om bruk av opplysningene er pålagt eller nødvendig.

De personopplysningene som samles inn er de opplysningene du selv velger å oppgi når du fyller ut skjema, sender mail eller f.eks. melder deg på et arrangement, eller du er en del av et analyseprosjekt, eller du er en del av en leveranse. Vi foretar jevnlig både konfidensielle og åpne intervjuer. Alle sensitive personopplysninger vi samler inn i slike tilfeller lagres på sikret, lukket område. For øvrig avtales behandlingsmåte i hvert enkelt tilfelle.

Agenda Rådgivnings nettsted bruker kryptering (SSL). Kult Byrå AS er vår leverandør av vårt nettsted og vi henviser til deres liste over underleverandører. Vår CDN leverandør dekrypterer og re-krypterer kommunikasjonen på sine CDN-noder. En egen databehandleravtale regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av opphavsrett for Agenda Rådgivning AS med tilknyttede selskaper eller selskapets lisensgiver. Dette gjelder også bilder – og det skal alltid innhentes tillatelse før evt gjengivelse av bilder herfra.

For eventuelt innsyn, retting og sletting av persondata må du sende en e-post til post@agendaradgivning.no For å sikre personvern og sikkerhet vil vi ta rimelige skritt for å verifisere din identitet før retting og sletting av data eller innsyn i de data vi måtte ha om deg.

Vi respekterer “Do not track”-innstillinger fra nettlesere på vår nettside.

Agenda Rådgivning bruker ikke informasjonskapsler (cookies).